menu

KOM MEER TE WETEN

OVER TVR ZWEMBADEN

Een leven lang onbezorgd kunnen genieten van een duurzaam zwembad van de allerhoogste kwaliteit: dat staat bij ons op nummer één. En dat doen wij op tijd, op maat en opvallend goed.

Geschiedenis

Dagelijks werkt een gemotiveerde club mensen in Schijndel aan de droom die bij Triny van Rooij ontstond. Triny is een echte vakidioot en pionier in het lassen van kunststof zwembaden. Door zijn brede kennis van geconstrueerde eigenschappen van kunststof toe te passen op de bouw van een zwembad, is hij in staat om een supersterk en krachtig product op de markt te zetten. Sindsdien is TVR Kunststof Zwembaden een toonaangevend en ‘niet meer weg te denken’ begrip in de zwembadwereld. Zowel in Nederland als in België en Duitsland.

MISSIE & VISIE

Door onze toonaangevende technische kennis van HDPE (High Density Polyethyleen), ontwikkelen en produceren wij zwembaden die een leven lang meegaan. En waar u dus jarenlang van kunt genieten. Gaat er toch iets mis? Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij vinden het belangrijk om echt te luisteren naar onze klanten. Zo doen we dat bij TVR Kunststoffen al meer dan twintig jaar. Mede daardoor staan wij waar we nu staan en hebben wij onze zwembaden tot in de kleinste details kunnen verbeteren.

Vind een dealer

Hier vindt u een overzicht van onze geselecteerde dealers.