menu

PLUG & PLAY

ZWEMBADEN

Zwembaden in bijna elke maat en vorm naar wens

De zwembaden van TVR Kunststof Zwembaden zijn ‘Plug & Play’-zwembaden. Wat dat betekent? Dat wij het bad volledig fabriceren en het bij u in uw tuin alleen nog geplaatst en geïnstalleerd moet worden. Zonder concessies aan de kwaliteit: door het HDPE-kunststof gaat uw zwembad een leven lang mee. En dat met een levertijd die u verbaast. Ziet u uzelf ook al zwemmen?

Snelle installatie

Een TVR Kunststof Zwembad is snel te installeren en het hele jaar door te plaatsen.

Hoge kwaliteit

Onze zwembaden zijn gemaakt van duurzaam HDPE-kunststof en bestaan uit één geheel. Volledig recyclebaar en niet milieubelastend.

MAATWERK

Wij produceren zwembaden in vele vormen en maten en met alle gewenste aansluitingen.

Superhandig en superuitbreidbaar

 

Een zwembad kunt u uitbreiden met verschillende accessoires. Wat dacht u van sfeervolle verlichting, een waterval of misschien bent u wel op zoek naar een jetstream of zwemmachine? In onze zwembaden kan dat allemaal ingebouwd worden.

Samen met een van onze dealers bespreekt u wat uw wensen zijn. U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren zwembad: wit, lichtgrijs, antraciet of zwart. En voor wat voor trap of plage gaat u? Die kunnen we namelijk gemakkelijk in het bad bouwen. Denk daarnaast ook na over de spots en verlichting van uw zwembad. Het is optimaal genieten wanneer de schemer begint in te dalen en het zwembad in uw tuin mooi verlicht wordt. Vergeet tot slot de onderaanzuigleiding of stofzuigeraansluiting niet. Gemak in onderhoud: ook dat heeft invloed op uw zwemcomfort.

Jacuzzi

Hottub

Vind een dealer

Hier vindt u een overzicht van onze geselecteerde dealers.